Ansøg

Ansøg om GCO forløb

OBS! Der er lukket for ansøgninger til GCO rådgivningsforløb!

For at komme i betragtning til at deltage i et GCO forløb skal du indsende en ansøgning. Du skal opfylde en række kriterier for at kunne deltage i forløbet, dem kan du læse nærmere om herunder.

Kan min virksomhed ansøge?

GCO er primært rettet mod små og mellemstore danske virksomheder (SMV’er). Du kan derfor primært søge støtte, hvis din virksomhed falder inden under denne kategori.

Hvad er en SMV?

En SMV efter EU’s kriterier er en virksomhed, der:

  • beskæftiger under 250 personer og
  • har en årlig omsætning på højst 50 mio. EUR og/eller
  • har en samlet årlig balance på højst 43 mio. EUR.

Hvis din virksomhed ejer andre virksomheder eller I selv ejes af andre virksomheder, så skal du være opmærksom på, om I holder jer under grænsen for ansatte og omsætning/balance.

Vær opmærksom på:

Er du iværksætter eller startup? GCO er for SMV’er med en etableret forretning – det betyder, at hvis du er en helt ung iværksætter eller startup, så er GCO ikke det rette program.

Har du tidligere deltaget i lignende forløb? Virksomheden kan godt komme i forløb i GCO, hvis den tidligere har fået lavet en grøn forretningsplan i et lignende program (fx CØ SMV, Bæredygtig Bundlinje, CLEAN Green Plan mf.). Dog skal et tidligere forløb være afsluttet min 12 måneder før, at virksomheden kan påbegynde et GCO forløb.

Er du i tvivl om din virksomhed er en SMV eller opfylder kriterierne, så kontakt os her. Det er så ærgerligt at bruge tid på en ansøgning og så få et administrativt afslag.

Ansøgningsprocessen

Hvornår skal jeg ansøge? 

Ansøgninger modtages løbende. Ansøgningerne bliver samlet op og behandlet efter den 1. i hver måned.

Hvad lægges der vægt på?

Din ansøgning (og virksomheden) vil blive vurderet ud fra nedenstående kriterier. Procentdelen angiver vægtningen for de forskellige kriterier.

Hvordan udfylder jeg ansøgningen?

Klik her for at hente ansøgningsskemaet. Vær opmærksom på, ikke at åbne PDF i internetbrowseren, men derimod at gemme en version ned på computeren, og åbne og udfylde ansøgningsskemaet i Adobe.

Vær opmærksom på, at ansøgningen vil blive afvist uden evaluering, hvis ikke alle spørgsmål er blevet besvaret. Derfor er det vigtigt at du udfylder alle punkter i ansøgningsskemaet, inden du indsender den. Når ansøgningen er udfyldt, vedhæfter du din ansøgning(ansøgningsskema) i bunden. 

Har du spørgsmål?

Find svaret på mange af de ofte stillede spørgsmål i vores FAQ og læs mere om programmets forskellige forløb.

Hvis du har nogle spørgsmål, som ikke besvares her på siden, så kontakt Lone Haumann på lone@ldcluster.com eller Jonas Junge Andersen på jja@cleancluster.dk.

Fortrolighed og dataopbevaring

Ansøgninger der modtages er fortrolige og ses kun af relevante projektpartnere. Offentliggørelse af deltagelse i programmet aftales med deltagere.

Data på virksomheder vil blive brugt ifm. aktiviteter, projekter eller samarbejder relateret til Grøn Cirkulær Omstilling og lignende projekter. Desuden bruges data til at dokumentere aktiviteter overfor støttegivere som i nogle tilfælde kræver at dokumentation gemmes i mange år frem. Vi bruger udelukkende krypterede online IT-systemer til at opbevare kontakt- og persondata og alle systemer er styret med adgangskontrol, bl.a. systemet Podio. Retsgrundlaget for vores indsamling/opbevaring/behandling af personoplysningerne er persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra b og litra f.Grøn Cirkulær Omstilling

Grøn Cirkulær Omstilling er et landsdækkende program for små- og mellemstore virksomheder, der gerne vil i gang eller videre med deres grønne omstilling. 

Læs mere


GCO programmet har forskellige forløb indenfor:

  • Plast
  • Fremstilling
  • Fødevarer
  • Tekstil og møbler
  • Byggeri
  • Service

Læs mere

Mangler du information?

Hvis du mangler information om, hvem der kan søge og hvad man kan søge om så kontakt os her. Find svaret på mange af de ofte stillede spørgsmål i vores FAQ og læs mere om programmets forskellige forløb.