PACCO vil nu skabe merværdi og CO2-besparelser gennem et IoT sensorsystem

I forløbet Grøn Cirkulær Omstilling fik PACCO lagt en ny grøn forretningsplan, som skal sikre dem vækst og CO2-besparelser. Gennem et digitaliseret IoT sensorsystem reduceres materialeforbrug, transport og energiforbrug i kunders drift.

”Vores nye forretningsmodel vil bidrage positivt til flere af FN’s verdensmål og reducere både vores egen og kundernes CO2-aftryk.” fortæller Marianne Friis, CEO & Partner i PACCO.

PACCO projekterer, sælger og installerer nye ventilations- og køletekniske anlæg herunder også varmepumper. De installerer automatik, foretager energioptimering samt udfører alle former for ombygning, vedligehold, service og lovpligtige eftersyn. Altid med fokus på de bedst mulige produkter både energi- og kvalitetsmæssigt.

I seks måneder har de i forløbet fået vejledning af rådgivervirksomheden DEM Dansk Energi Management og Danmarks erhvervshuse til at undersøge deres ressourceforbrug og afsøge nye cirkulære forretningsmuligheder, specielt med et fokus på en IoT sensor-løsninger, som kan måle data til gavn for kunderne.

Merværdi skal skabe grobund for vækst

Ved at tilbyde kunderne en IoT løsning, vil PACCO kunne bidrage med bedre indeklima, styring og overvågning af kundernes ventilations- og køleanlæg. Alt dette skal give et bedre overblik og tryghed til kunder, gennem en brugervenlig portal.

”Vores nye forretningsmodel bidrager med store nye serviceydelser til vores kunder, samtidig med det reducerer klimaaftrykket. Det forventer vi, at komme til at kunne se på vores bundlinje.” fortæller Marianne Friis, CEO & Partner i PACCO.

På længere sigt skal ydelsen kunne indgå i det fleksible energisystem, og derved kan PACCO stille endnu et værditilbud til rådighed, der kan lede til både CO2- og økonomiske besparelser.

Kort sagt vil IoT sensorer mindske klimaaftryk og skabe merværdi til PACCOs kunder gennem en ny forbedret service.

Overvejer din virksomhed at arbejde med grøn cirkulær omstilling?

“Et godt råd til andre virksomheder må være, at det er vigtigt at finde en dygtig rådgiver, der har erfaring indenfor området – så bliver processen lettere.” fortæller Marianne Friis, CEO & Partner i PACCO.

I GCO-forløbet bliver virksomheder koblet op med branchekyndige rådgivere, så de får relevant vejledning på deres grønne rejse.

www.pacco.dk

Image
For at komme i betragtning til at deltage i et forløb skal du indsende en ansøgning.
Ansøg
Grøn Cirkulær Omstilling er et nationalt projekt som bredt og på tværs af industrier udvikler og implementerer grønne og cirkulære forretningsmodeller i danske små og mellemstore virksomheder. Projektet varer fra 2019 til 2022 og har løbende ansøgningsfrister. Projektet er finansieret af EU og består af 17 partnere, heriblandt landets erhvervshuse.