Faglige tillægsforløb

Datadreven cirkulær forretningsudvikling

Som virksomhed kan du måske reducere dit materialeforbrug ved hjælp af data, visualisere din grønne indsats overfor dine kunder med digitale værktøjer eller bruge kunstig intelligens til at optimere din lagerstyring. Dine digitale muligheder kan endda være noget helt fjerde.

Som en del af projektet Grøn Cirkulær Omstilling (GCO) kan du deltage i et skræddersyet forløb om digitalisering, hvor du får mulighed for at udforske og arbejde med en datadreven, digital løsning.

Sammen indkredser vi dine muligheder og tilpasser forløbet, så det passer til din virksomhed. Læs mere her.

Internationalt udsyn

Gennem workshops og skræddersyede forløb tilbydes virksomheder at kunne tappe ind i verdensførende international cirkulær viden og innovation som kan bidrage til en mere effektiv omstillingsproces.

Implementeringsstøtte

Hvis virksomheden allerede har fået udviklet en cirkulær forretningsmodel kan den få mellem 15 og 30 % i tilskud til investeringer i maskiner/udstyr. Tilskuddet kan gives, hvis der er tale om investeringer i udstyr/maskiner som udløber af en grøn forretningsplan i GCO eller lignende projekt som f.eks. CØ SMV, Bæredygtig Bundlinje eller CLEAN Green Plan. Læs mere her

Kan min virksomhed ansøge og få en cirkulær forretningsmodel?

Læs mere