Webinar #2: En ressourcebesparende designstrategi – bæredygtig forretningsledelse

 

Webinar #2: En ressourcebesparende designstrategi – bæredygtig forretningsledelse

 

Information

Tid: 26. maj 2020, kl.14-15

Sted: Microsoft Teams 


Dansk Design Center afholder i regi af projektet Cirkulær Grøn Omstilling en række af webinars, der sætter fokus på, hvordan din virksomhed kan udvikle en grøn og cirkulær forretningsmodel. I samarbejde med nogle af Danmarks dygtigste og mest kvalificerede folk inden for bæredygtighed og cirkulær økonomi, præsenterer vi strategiske, innovative og designdrevne metoder og værktøjer, så du får en inspiration til at udvikle en grøn cirkulær forretningsmodel for din virksomhed.

 

I samarbejde med Anders Bang Kiertzner, Senior Design & Innovation Strategist hos MONOLITH, inviterer vi dig og din virksomhed til Webinar #2: En ressourcebesparende designstrategi – bæredygtig forretningsledelse. Et webinar der sætter fokus på, hvordan en ressourcebesparende designstrategi kan være et afgørende greb i din virksomheds cirkulære omstilling. Du vil få en introduktion til designstrategien ”Design til adskillelse”, hvor virksomheden gennem en højnet materialebevidsthed kombineret med cirkulært og eco-design principper, kan skabe produkter, som løbende kan serviceres og genanvendes, når produktet en dag er udtjent. 

  

Du kan læse mere om Dansk Design Centers indsats i Grøn Cirkulær Omstilling på vores hjemmeside, og om Anders Bang Kiertzner og MONOLITH på hans LinkedIn

 

Dette webinar bliver optaget.

 

Ved registrering giver du lov til, at vi kan kontakte dig vedrørende Grøn Cirkulær Omstilling. Hvis du har spørgsmål forud for webinaret, er du velkommen til at sende en mail til projektassistent Matilde Holm / mho@ddc.dk.

Webinaret afholdes i Microsoft Teams. Link til webinaret vil blive tilsendt dagen inden.

X
X