Inspirationskatalog til SMV’ens cirkulære omstilling

23. jun 2020

Projektet Grøn Cirkulær Omstilling vil over de næste to år gennemføre en national indsats hvor mere end 400 SMV´er hjælpes til at udvikle en cirkulær forretningsplan.

Dansk Design Center har særligt fokus på at gennemføre innovationsforløb, der tager afsæt i designtænkning og designmetoder hvor eksisterende forretningsprocesser udfordres, så der skabes nye og cirkulære løsninger – til gavn for virksomheden, og klimaet.

Som introduktion til projektet, har Dansk Design Center gennemført en webinarrække der præsenterer forskellige elementer fra den cirkulære værktøjskasse, herunder “Cirkulære grundprincipper”, “Design til adskillelse”, “Den cirkulære kunderejse” og “Cirkulær produktion”.

Værktøjerne præsenteres af en række af projektets partnere, der er blandt danmarks mest kvalificerede og erfarne folk inden for bæredygtighed og cirkulær økonomi, herunder brancheorganisationer og designrådgivere.

Se eller gense webinarrækken på Dansk Design Centers hjemmeside . God fornøjelse!


Har du spørgsmål til Dansk Design Center arbejde med Grøn Cirkulær Omstilling, kan du kontakte projektleder Gry Brostrøm på mobil 31158670 eller mail Gry@ddc.dk

Grøn Cirkulær Omstilling er et nationalt projekt som bredt og på tværs af industrier udvikler og implementerer grønne og cirkulære forretningsmodeller i danske små og mellemstore virksomheder. Projektet varer fra 2019 til 2022 og har løbende ansøgningsfrister. Projektet er finansieret af EU og består af 17 partnere, heriblandt landets erhvervshuse.