Cirkulær omstilling inden for plast

Cirkulær omstilling inden for plast

Hvordan kan plast blive en ressource? Kan dit plastaffald måske genanvendes? Eller kan du optimere dit emballageforbrug? Det kan være nogle af de spørgsmål, som du måske stiller dig selv, hvis du arbejder med plast.

I Danmark er vi rigtig dygtige til at producere og udvikle plast. Plastbranchen udgør ca. 10% af den danske fremstillingsindustri, hvilket gør den til en af industriens største underbrancher. Fremstillingen af plast spænder over en bred vifte og brancher, bl.a. fødevarer, møbel og bygge- og anlægsbranchen.

Cirkulær plastøkonomi giver dig mange fordele, det kan bl.a. udvikle nye forretningsmæssige potentialer, give dig konkurrencemæssige fordele og ikke mindst forberede dig til fremtidens øgede krav om bæredygtig fremstilling, produkter, emballager og logistik.

Vær med i et forløb, hvor branchekyndige konsulenter kigger nærmere på din virksomheds ressourceforbrug og guider dig til, hvordan I kan møde fremtidens krav om bæredygtig fremstilling.

Udvikling af cirkulær forretningsmodel hos Schoeller Plast

Schoeller Plast har gennem projektet ”CØ-SMV” fået udviklet en cirkulær forretningsmodel. Igennem forløbet fik de gennemført et 360 graders review af deres produktion og arbejder i dag videre med REMA 1000 om at erstatte plastposer med foldbare og genanvendelige indkøbskasser.

Læs mere

Ansøg om at være med i et forløb 

Ansøg

Nysgerrig?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt