Webinar - Emballage til fødevarer: Bæredygtigt design
Arbejder din virksomhed med fødevarer? Er du leverandør af emballager? Eller er du blot interesseret i at vide mere om de nyeste trends indenfor emballager, så gå ikke glip af muligheden for at få den nyeste viden inden for bæredygtige og intelligente emballager til fødevarer og bliv klogere på vigtigheden af den rette emballage.
Vidste du, at 25% af alt husholdningsaffald er relateret til forkert emballagedesign? Og at der de seneste år er udviklet mange nye emballageteknologier som forlænger holdbarheden af fødevarer?
Hülya Ucar Sokoli fra Plast Center Danmark guider dig igennem forskellige bæredygtige emballagemuligheder, så du er bedre klædt på til at træffe dine fremtidige emballagevalg for din virksomhed eller dine kunder.
Webinaret er henvendt fødevarevirksomheder og emballageforhandlere og er en del af projektet Grøn Cirkulær Omstilling, hvor 450 virksomheder får støtte til at arbejde med en grøn cirkulær forretningsmodel.
Ved registrering giver du lov til, at vi må kontakte vedr. Grøn Cirkulær Omstilling og senest 2 dage inden webinaret modtager du link til deltagelse. (Deltag i webinar). Har du spørgsmål forud for webinaret kan du stille dem til:
Conny Hanghøj fra Danish Food Innovation, coh@vifu.net, tlf. 50980037
Kirstine Dupont fra CLEAN, kid@cleancluster.dk, tlf. 28768364
Pssst!: Du kan også allerede tilmelde dig webinar om fordele og ulemper ved bioplast, hvor vi har inviteret Arla og Norlip til at dele deres erfaringer d. 9. juni.