Cirkulær Økonomi ABC – webinar introduktion til danske Mode- & Tekstilvirksomheder

Har du hørt om cirkulær økonomi? Og hvad har Cirkulær Økonomi (CØ) med dansk mode at gøre?

Vi har en fælles opgave i at nå FN’s 17 verdensmål og vi ved hvor meget produktionen og forbrug af tøj og tekstiler belaster klimaet. Faktisk er vores forbrug af tøj og tekstiler den 4. største kilde til miljøbelastningen

Ydermere sætter Coronakrisen nu sine tunge spor i modebranchen, og det får spørgsmålet vedr. branchens og forbrugets bæredygtighed til at rykke endnu højere op på dagsordenen. Hvordan ser branchen ud efter krisen? Hvad vil forbrugerne lægge vægt på?

Kim Hjerrild, Lifestyle & Design Cluster’s chef for Cirkulær Økonomi, introducerer til, hvad cirkulær økonomi betyder. Herefter giver lektor Else Skjold sit bud på, hvordan CØ kan hjælpe den danske modebranche at komme videre i rejsen mod grøn bæredygtig omstilling.

Else Skjold, der er lektor ved KADK, har fokus på bæredygtighed i krydsfeltet mellem mode, tekstil og forretningsudvikling. Hun har siden 2006 forsket, udviklet og undervist i bæredygtighed og arbejder for at udbygge de eksisterende samarbejder på tværs af fagligheder og erfaringer fra danske og internationale virksomheder.

Program Mode- & Tekstil mandag 8.6.20 kl. 8:30 - 9:30:

  • Velkommen v. Lifestyle og Design Cluster
  • Intro til CØ og HVORFOR er det nødvendigt?
  • CØ i modebranchen/ Oplæg v. Else Skjold, lektor v. KADK
  • Hvordan kommer du i gang?

Webinaret foregår på Zoom og du vil modtage et link dagen før.

X
X